Verder kunt u o.a. een bezoek brengen aan de mergelgrotten, lekker relaxen in een subtropisch zwembad of in een sauna, een minicruise op de Maas maken, een bezoek brengen aan een museum, zwemmen bij de Maasplassen, naar een pretpark in de buurt gaan, etc.,etc. Kortom, er is voor ieder wat wils.


Wij hebben een hele goede busverbinding naar Maastricht centrum. Ieder half uur vertrekt er een bus vanaf de halte om de hoek. Deze brengt u binnen 15 minuten naar het centraal station Maastricht.

Ligging

Op een korte afstand tot het centrum van de historische stad Maastricht, ligt tussen de Maas en het kanaal ingesloten de wijk Borgharen, waar wij onze B&B hebben gevestigd in het voorpand van het oude kloostertje van deze rustige wijk van Maastricht. Weg van het drukke stadscentrum, rijdt u over de sluis en langs de Maas naar onze B&B.


Weg van alle drukte en alles toch zo kortbij, want vanuit Borgharen is er voor iedereen wat te beleven. Zo bent u binnen 5 autominuten in het centrum van Maastricht, 15 minuten met de fiets. Ook andere grote steden zoals Luik en Aken bereikt u binnen 30 minuten. Maar ook fiets- en wandelliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Vanuit B&B 't Klooster lopen vele routes, die u langs de mooiste plekjes van het zuiden voeren. Fiets- en wandelkaarten zijn bij ons verkrijgbaar.